Facebook

Beoordelingen van Tapa Tapa Zeist

Recente recensies van Tapa Tapa Zeist

4 sterren na 254 reviews

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was koud / lauw erg jammer hiervoor wel goede ervaringen gehad met lekker en goed warm eten.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Allergisch voor garnalen en dit doorgegeven. En krijg je toch garnalen!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging & heerlijk gegeten.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker voor de afwisseling, maar als er een optie was om elders tapas in Zeist te bestellen zou ik t een volgende keer elders doen. Garnalen in knoflook olie smaakten naar garnalen in zonnebloem olie, biefstuk puntjes waren overgaar en daardoor lichtelijk taai. Wel was de zalm met wakame erg lekker! Het doet aan alsof je echt moet weten wat wel en wat niet lekker / goed gemaakt wordt!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo, wij hebben erg genoten van het eten. Het enige min puntje vinden we eigenlijk al het plastic vd bakjes, is daar geen andere oplossing voor? Vriendelijke groeten en succes, Mary

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: TOP

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vanouds weer eens heerlijk tapas met z'n vieren gegeten. Normaal bestellen we een verrassingsmenu voor 4 personen maar deze keer was het een eating-apart-together door de 1,5m coronamaatregelen. Tapa Tapa heeft dit prima geregeld door 2 aparte verrassingsmenu's af te leveren. Superfijn en hartelijk dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke snelle bezorging

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste medewerker, Gisteren hebben wij bij Tapa Tapa onze bestelling afgehaald. Van tevoren hebben wij aangegeven dat wij geen olijven, zalm, tonijn, blauwschimmel- en geitenkaas lusten. Echter toen we thuis kwamen (25min. Rijden) zaten er meerdere gerechten bij met deze ingrediënten (olijven, ei met zalm, tonijnsalade). 3 vd 12 gerechtjes bevatten dus deze ingredienten en hebben wij dus niet opgegeten. Erg jammer, wij hebben toen niet de moeite genomen om contact op te nemen omdat het opnieuw halen van het eten ons 50 minuten zou kosten...

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en voldoende, de bezorging was dit keer wat later, 3 kwartier na vraagtijd, voor ons niet zo’n probleem Maar kan me voorstellen dat mensen dat niet zo prettig vinden.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er geen queso of guacamole of toppings is geleverd met de nachos zoals verwacht. Zo wordt het een duur en droge bakje Tortilla chips. Voor de rest prima. Lekker ribs en heerlijk banofee dessert!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, veel keus, en mooi op tijd bezorgd!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld wij hebben heerlijk gegeten. En het was keurig ingepakt en verzorgd

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was later dan gevraagd. En het was helaas koud. Maar de smaken waren wel heel goed. En het was een goede hoeveelheid en variatie. Nog een tip is om de verpakkingen duurzamer te maken. Dan zouden we sneller weer een keer bestellen...

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk thuis uit eten geweest. In eigen tuin aan de tapas! Bezoek uit het zuiden van het land vond het ook heerlijk en bijzonder allemaal. Bedankt voor de goede service weer!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Zeker een aanrader!!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en gevarieerd menu. Stond precies op tijd klaar voor afhalen en was nog goed warm. Aanrader.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en smaakvol. Aanrader!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op onze huwelijksdag vorige keer bij Tapa Tapa gegeten. Helaas ging dat deze keer niet. Nu online de Tapas deluxe voor 4 personen genomen. Heerlijk gegeten!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed warm voldoende voor 4 volwassenen en 1 kind (menu's van 2 keer 2 pers). Eén tip: snijdt het stokbrood écht even goed door: nu is het half doorgesneden en moet je alsnog zelf snijden (en let ook op de versheid van de ijsbergsla en de lekdichte verpakking van de gamba's).

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas. Goede service. Een puntje van kritiek, het bestelde brood was vergeten. Tapa tapa is een aanrader.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super. In ons hotel laten bezorgen. Alle warme gerechten waren ook goed heet en alles ongelooflijk lekker. De hoeveelheden waren ook perfect en alles precies op de afgesproken tijd.....

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verrassingsmenu gegeten, (voor 3 personen) en het was meer dan genoeg.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top,op tijd,warm,lekker en de sfeer.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere hapjes!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tapas, keurig op tijd bezorgd (zelfs Een kwartiertje eerder) en kwaliteit en porties helemaal prima (Verrassingsmenu voor 4 personen en daarnaast nog losse voor onze pubermeiden, opa en oma. Warme tapas was zo warm, dat je het ook nog wel even kon laten staan zonder dat je meteen koud zat te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Smakelijk.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van het verrassingsmenu, lekkere en gevarieerde tapa's. Vriendelijke bezorger.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was het erg goed..bezorging ook top..goed , op tijd en de tapas nog goed warm.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal tapas was weer lekker en snel klaar en op de tijd. Voor herhaling vatbaar. Aandachtspunt zou kunnen zijn dat de bakjes waar ook olie in zitten niet goed sluiten en dat geeft een troep over de rest van de producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima uitvoering van de geplaatste bestelling. Extra wachttijd van 25 minuten (terwijl er geen klanten meer buiten stonden), zonder enige opmerking, kan een volgende keer wel netter worden afgehandeld.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 dag van te voren al besteld om te voorkomen dat het te laat wordt bezorgt. De volgende dag 20 minuten later dan je bezorgt wilde hebben gebeld worden dat het nog 20 minuten duurt omdat het te druk is, en wij hopen op u begrip? Dat zou ik gehad hebben als ik het op dezelfde dag besteld had maar niet als je dit al een dag van te voren besteld hebt en voor de rest niets meer hoort tot 20 minuten na je verwachte bezorgtijd. P.S. Het eten was wel erg goed en lekker.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima echter had ik gevraagd om 5 uur te laten bezorgen, om 10 0vee half 6 nog niks dus gebeld toen moest het nog gemaakt worden, uiteindelijk om 6 uur bezorgd, als ik niet gebeld had waarschijnlijk nog veel later gekregen, ik snap dat het druk was vanwege moederdag maar wij zaten hier met een gezin wat op tijd naar huis moest, vond dit echt heel erg vervelend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb mn bestelling opgehaald. Was wat te vroeg, maar hoefde niet lang te wachten voor ik het eten mee kon nemen. Was echt heerlijk en gevarieerd. Ik vind het een aanrader voor een zonnige buitenervaring thuis.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch. Ik had een moederdagpakket besteld om een dag later te geven. Ze hebben twee keer contact met mij gezocht om te zorgen dat het helemaal naar de wensen van mijn moeder was. Helemaal super! Mijn ouders hebben genoten, bedankt!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Corona of niet, het eten is net zo lekker als altijd, bedankt mannen!!!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben onze bestelling afgehaald en alles was keurig op tijd klaar. Alles was lekker en goed bereid. We hebben heerlijk gegeten

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas, verrassingsmenu voir 2 personen gesteld. Lekkere smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar en thuis gekomen hebben we ervan zitten smullen!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de keer online besteld en ook de 2de keer liep het niet helemaal vlot: het aantal porties klopte niet (we kregen minder dan we besteld hadden bij 2 tapas) en de met zalm gevulde eieren - die we besteld hadden voor de niet-vleeseters - bleken gevuld te zijn met smeerworst :( Jullie zullen het wel druk hebben maar het zou toch fijn zijn om een correcte bestelling te ontvangen

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! We misten de kaas over de nachos, maar verder echt lekker allemaal. En de Sangria erbij maakt het helemaal af.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom helemaal super!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een goede prijs! Goede vervanging voor uit eten gaan.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker! Goed warm overgekomen in De Bilt, en bedankt voor het extra brood. Snel weer😁

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de tapas erg lekker en van vergelijkbare kwaliteit als in het restaurant. Dankjewel! Twee opmerkingen/tips: de gevulde champignons hadden erg veel pesto. Bij een Grand Dessert verwachten we eerder 4 kleine zoete gerechten i.p.v. 2 taartpunten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassingsmenu besteld. Ruim voldoende voor 2 personen. Was erg smakelijk.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een verrassingsmenu besteld voor 8 personen. (Laten bezorgen) Ze waren prima op tijd en de Tapas waren echt super lekker!!! Dit gaan we vaker doen. (Het was ook meer dan genoeg, de keuze was gevarieerd)

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

vriendelijk geholpen door meneer aan de lijn, geduldig ook en behulpzaam.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere hapjes. Het zou handig zijn als er op de bakjes zou staan wat erin zit. En hoe houd je de hapjes warm? De gevulde champignon was een beetje verpietert. Jammer, maar wel lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een 3 persoons menu besteld omdat we met zn drieën waren. Het tweepersoons menu was tot nu toe altijd goed toereikend maar voor drie personen was het driepersoonsmenu echt niet toereikend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en vers bereid bestellen hier vaker en is altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten. Heerlijk . Eten stond klaar op de moment van afhalen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was een half uur te laat. Eten was heerlijk!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en afgehaald. Erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en voor vers bereid eten nette bezorgtijd. Deed niet onder voor in het restaurant. Zelfs de biefstukjes waren nog mooi mals en roze! Verder hielden ze netjes afstand. Mooi verjaardagsdiner zo thuis.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke mix aan gerechten. Liever meer groenten. Warme tapas werden snel koud

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima service incl. bezorging

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was verjaardags kadootje , hele fijne service en een super geslaagd en lekker kado , op afgesproken tijd bezorgd

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd stipt op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten was weer heerlijk. Absolute aanrader.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ontzettend lekker! Eten was op tijd, lekker warm en heerlijk!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en goed qua kwaliteit. Mag wel wat warmer worden bezorgd indien mogelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stukje Spanje in je eigen woonkamer! Genieten met grote G.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering maar WAAROM STAAT CALAMARES er niet bij???? In het restaurant is dat wel verkrijgbaar.

Reactie van Tapa Tapa:De calamaris kunnen we niet bezorgen omdat deze slap worden en we de kwaliteit dusdanig achteruit gaat dat we besloten hebben dit niet te doen. Excuus hiervoor

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd !!! We zien er naar uit dat de zaak weer open mag ...

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, smakelijke tapas.. Maar.. Als ze warm waren geweest waren ze vast lekkerder geweest. Het eten was koud!

Reactie van Tapa Tapa:Balen dat het koud was. We hadden een verkeerde inschatting gemaakt waardoor we te lang onderweg zijn geweest. Ik stuur u een bericht met een tegemoetkoming. Excuus hiervoor

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er met 30 minuten en lekker zoals altijd!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, lekker, gevarieerd en voldoende. De bestelling was op de afgesprokentijd. Aan te bevelen!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en lekker eten!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 personen tapas menu was prima, leuk assortiment van verschillende tapas (warm en koud), lekker!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verrassingsmenu voor twee besteld. Hadden over dus genoeg is 't zeker, goed warm en erg lekker!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Lekker gegeten. Bezorging was op tijd. Kortom voor herhaling vatbaar.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Tapa Tapa:Verkeerde sterren erbij gezet denk ik 😅😉

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect eten en precies op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald. Heerlijk en lekker vers. Het was precies op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Jammer dat de varkenshaas en kipstokjes te ver doorgebakken waren.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst Tapas besteld. Erg lekker en perfect op tijd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn nu twee keer "thuis uit eten geweest". Heerlijk: de vertrouwde kwaliteit en de bekende smaken, ontzettend leuk dat dit in de deze tijd zo kan!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt een fantastische traditionele tapas menu. We hebben ervan genoten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas was heerlijk!! Wel jammer was dat het drie kwartier te vroeg kwam - we hadden er nog niet op gerekend. Betreft het tapas eten is ook een sfeerbeleving en onze voorkeur is dan toch het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en alle gerechten waren netjes apart verpakt. Zeker een aanrader!!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer als we aangeven dat we geen balletjes in tomatensaus willen hebben het dan krijgen . Maar beschouwen dit als een foutje

Reactie van Tapa Tapa:Hoi Theo, Balen van die gehaktballetjes.! Denk door het grote aantal bestellingen overheen gelezen. We gaan hier in het vervolg beter op letten. Groet, Team Tapa Tapa

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas van Tapa Tapa staan garant voor een zinderende smaaksensatie. De biefstuk puntjes zijn een absolute aanrader!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker!! Echt geweldig van jullie’ Tip: schrijf op de doosjes wat erin zit zodat we goed kunnen combineren cq de volgorde van eten wat beter kunnen timen. Wij komen zeker terug 👍👍👍👍

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd precies op tijd geleverd, top. Fijn dat het bezorggebied uitgebreid was! Alleen helaas ontbraken de sausjes en kruidenboter bij het brood en de verrassings- tapa. En zelf had ik gehoopt dat de nachos met echte kaas gegratineerd zouden zijn, in plaats van een bakje met kaassaus. Verder smaakte het ons goed!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren heel tevreden. Alleen zaten er in de gegrilde groenten wel weinig verschillende soorten groente. Dat vonden we een beetje jammer.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg goed en wat was de Sangria lekker!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Bereiding duurde 5 minuten langer dan ze zeiden, maar dat is niet erg. Wel erg veel plastic en afval. Het eten was warm en super lekker en voor een goede prijs.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker allemaal!!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een tapas deluxe menu gekozen en afgehaald. Alles was netjes verpakt. En zo te voelen echt heet in de bakjes gegaan. Dus bij thuiskomst, nog prima. 4 warme en 4 koude hapjes, brood en patatas bravas (en wijn erbij). + dessert (2 verschillende stukken, en dus twee smaken ook lekker). Dus prima

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super, zoals altijd! Het was er binnen 45 minuten, nog warm, lekker en divers.!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd. Echt een restaurantwaardige maaltijd in ons eigen huis. Erg fijn in deze tijden van quarantaine. Gaan we absoluut vaker doen. Kinderen vonden het ook heerlijk.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk van gegeten en stipt op de aangegeven tijd bezorgd! Beter kan niet :) nou ja, de volgende keer gewoon lekker in jullie restaurant hoop ik! Zet hem op om deze moeilijke tijd door te komen met elkaar. Wij hebben genoten!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat we bij jullie besteld hadden was top. Helaas was dat gisteren anders. Los van dat de bestelling bijna 2 uur later bezorgd was, wat ik me nog kon voorstellen door drukte, was de kwaliteit dit keer helaas een stuk minder. Brood en het verrassingstapa zaten er niet bij, de manchego was geen manchego en het slaatje was bijeengeraapt van olijven met pit, fruit voor de sangria, en natte sla. Helaas hierdoor minder van het eten genoten dan voorheen, zonde.

Reactie van Tapa Tapa:Beste Matan, Wat vervelend dat het niet was zoals u van ons gewend was. We zijn overweldigd door de grote aantal bestellingen tijdens de corona crisis nou moet dit natuurlijk niet te kosten gaan van de kwaliteit. Hier zijn we nu gepaste maatregelen voor aan het nemen. Kunt u mij een e-mail sturen naar info@tapa-tapa.nl dan kom ik met een gepaste oplossing. Groet, Team Tapa Tapa

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zoals altijd erg lekker. Bezorging duurde wat langer dan normaal maar dat valt te begrijpen nu! Erg van genoten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. De tapas zijn net als in het restaurant, zodat het thuis een beetje op een bezoek in het restaurant lijkt. Compliment voor de bezorgservice en hopelijk komt Tapa tapa zo door deze crisis.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en meer dan genoeg

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn helaas teleurgesteld over het eten. Ik vermoed dat het moeilijk is om het krokant en warm te houden, vooral de patatas bravas, met het bezorgen. Ik denk dat het erg druk was. Het kwam een half uur later dan geresrveerd. Tip: de sauzen rechtop in de tas te zetten, bij ons lag het ondersteboven.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, goed warm. Wel relatief veel salades bij het verrassingsmenu.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker allemaal en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten koud. De kwaliteit was goed! In het restaurant beter! M: 06-14642730

Reactie van Tapa Tapa:Beste Henk, Kunt u mij een mail sturen naar info@tapa-tapa.nl. Dan kom ik met een gepaste oplossing. Groet, Team Tapa Tapa

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd, alles goed verpakt en op de juiste temperatuur. We hebben er van genoten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker veel en lekker!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Fijn dat Corona ook nog iets positiefs brengt en dat er nu ook in Driebergen bezorgd wordt! Heerlijk gegeten en bezorging perfect op tijd! Sterkte tijdens deze crisis en hulde voor dit initiatief!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten precies op tijd bezorgd, rekening gehouden met onze verzoeken. Eten was wederom heerlijk. We hebben genoten

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein bezorgprobleempje was snel en keurig opgelost. De tapas vind ik heerlijk van smaak. Spareribs zijn ook erg smakelijk. De Bano(f?)fee is verrukkelijk. To die for! Top jongens, hou dit vol!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! Helaas mis ik nog steeds de optie om Calimaris te bestellen. Deze staat niet op de website. Maar in het restaurant wel op het menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed, maar er ontbrak nogal wat van onze bestelling. - de pan tapatapa kwam zonder cocktailsaus, aioli en kruidenboter - de patatas bravas kwamen zonder saus - de toegezegde verrassingtapa ontbrak Kortom een nogal teleurstellende ervaring. Ik vertrouw erop dat u eea op een gepaste wijze oplost groet E Nilsson

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen vaak bij TapaTapa zeist, helaas bezorgden zij nog steeds niet in Den Dolder. Vandaag weer heerlijk gegeten. Alleen miste we de verassingstapas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker hier naar tevredenheid besteld, maar deze keer helaas minder tevreden. Bezorging liet deze keer te wensen over. Werd eerst nog wel netjes gebeld dat de bestelling een kwartiertje vertraagd was, maar was uiteindelijk een uur later. Bezorger kon het adres niet vinden en heb meerdere malen moeten uitleggen waar hij naar toe moest (terwijl adres gewoon in Google maps te vinden is). Bezorger werd steeds onvriendelijker. Toen alles dan eindelijk bezorgd werd bleek dat een aantal bakjes gelekt hadden en alles dus vies was. Echt heel spijtig! Warme tapas waren uiteraard niet meer warm. Rest van het eten verder wel van goede kwaliteit en smakelijk.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk👍

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede duidelijke webside. Makkelijk online bestellen. Aflevering exact op afgesproken tijd. Heerlijk eten met grote afwisseling.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van Tapa Tapa gewend zijn: uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Vooral de biefstukpuntjes zijn een aanrader.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat we net iets te verdwijnen voor de bezorging, maar deze lekkere tapas kom ik graag ophalen!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd! Alleen het stokbrood dat we hadden besteld zat niet bij de levering.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van het verassingsmenu. De kwantiteit maar vooral de kwaliteit was subliem. We hebben genoten en een volgende keer dat we tappas willen bestellen we hier zeker weer. Absolute aanrader.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'n klein misverstand met het bezorgen van de bestelling. 4 tassen met tapa's, dat zouden 2 adressen moeten zijn. Bij navraag bleek het toch voor 1 adres te zijn. Samen met bezorger netjes opgelost. Prima!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als vanouds erg goed. Spareribs iets aan de vette kant helaas. Helaas bleek bij het bezorgen alleen het koude gedeelte bezorgd. Na belletje werd het warme gedeelte alsnog bezorgd. Jammer dat we niet de gehele bestelling kregen (ansjovis miste)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecto!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was net wat later dan aangegeven, maar die 10 minuten verschil is zeker geen probleem. Vandaar de 4/5 sterren. Kwaliteit van het voedsel was hoog.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bleek mijn bestelling vergeten te zijn. Na n kwartier na beloofde aankomst tijd belde ik op en moest de bestelling nog gemaakt worden. Jammer! Het was wel weer lekker!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Paar aandachtspuntjes: -Er zat een tonijnsalade bij terwijl we een vega menu hadden besteld...? -Er zat zoveel zout op de gegrilde groente dat we het er af moesten vegen om het te laten smaken. -Er zat zoveel saus bij dat we het nooit allemaal konden gebruiken -Het gaf heel veel (plastic) afval, misschien mooi om na te denken over alternatieven?

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel, altijd heerlijk eten van goede kwaliteit. Voor ons altijd een feestje als we eten bestellen bij Tapa Tapa.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren spare ribs bij jullie besteld, altijd goed. Dit keer helaas slechte spare ribs, ze waren dik en er zat veel vet aan. Ben anders van jullie gewend.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, uitstekende kwaliteit

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I never recieved the order

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker, meer san voldoende en bezorgd op de aangegeven tijd. Volgende keer zou wel handig zijn als op de bestelling staat welke gerechten bij de aangegeven allergie veilig zijn ipv dat we daarover moeten bellen (is zo ongezellig als je met bezoek aan tafel zit!)

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd bij bezorging. Enige maanden geleden in t restaurant had iemand in de keuken 3dubbel zout gebruikt. Mijn opmerking werd niet serieus genomen. Bij bezorging prima.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten ( 2 Sparerib menu's voor 2 personen) was op zich erg smakelijk. Alleen was het wel heel erg weinig voor 4 personen. Na dat we het op hadden zijn we als nog naar de snackbar gegaan. Wachttijd was ook erg lang, na ruim 1,5 uur maar eens gebeld waar het bleef, was onderweg, toen nog ruim een half uur moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak. Het is eten is eigenlijk altijd goed. De bezorgtijden die worden aangegeven op de site kloppen de laatste tijd helaas niet meer zo goed (voorheen was dit wel zo). Gisteren kon ik kiezen tussen 18.15u of zo snel mogelijk (bestelling gedaan om 17.25u). Zo snel mogelijk werd 18.50u. Nog gebeld, het was druk, onverwachte gasten. Ik zou zeggen; geef het aan op de site als het erg lang duurt, dan had deze ‘gast’ een andere keuze kunnen maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede bezorging!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling na 2 uur ontvangen, toen was de bezorger volgens Tapa tapa al meer dan een uur onderweg, eten koud, patatas zacht en nachos niet meer te eten. Gebeld met restaurant en zelfs langs gegaan. Maar tot nu toe geen compensatie ontvangen.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 1,5u moeten wachten op levering. beter als op site bij bestelling wordt vermeld dat het "momenteel erg druk is".

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vaak besteld of gegeten maar vandaag was t echt niet goed. Vele gerechten gewoon niet goed/ half gaar. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer superlekker en origineel! Mooi op tijd ook.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Keurig bevestiging van bestelling en levering precies op het afgesproken tijdstip. Uitstekende kwaliteit /prijs verhouding. Porties zelfs aan de ruime kant en erg smakelijk.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alles goed verpakt prima goede kwaliteit

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden, goede kwaliteit en snelle goede bezorging maar nu even teleurgesteld. De bakjes saus die normaal bij de gerechten word geserveerd is meer dan gehalveerd en dan is de guacamole ongeveer genoeg voor 1/4 van de bak Nachos, dan is €4,50 voor een bak nachos met te harde kaas echt teveel. Volgende keer vast weer beter!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten maar we zijn wel toe aan een nieuwe verrassingstapa. De verrassing is er nu wel vanaf na een paar maanden.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoge kwaliteit en smaakvol eten! we bestellen vaak bij Tapa Tapa en we vinden het knap dat de kwaliteit constant is. Bedankt voor weer een lekkere maaltijd!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om spiezen zonder gamba's, maar we kregen met. Toen ik belde, kreeg ik het antwoord dat ze er niets aan konden doen en dat iemand anders het maar moest eten. Ook slechte aardappels, saus van patatas Brava was slap en had gele stukken. Wij waren jarenlang trouwe klant, maar nu niet meer. Zonde van mijn 30 euro.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was goed op tijd. ruime porties en voldoende variatie in de gerechtjes. warme gerechten waren ook echt lekker warm. we hebben heerlijk gegeten.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de webside tapas besteld. Aflevering exact op tijd. Heerlijk gegeten!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was redelijk optijd klaar, echter wel moeten bellen omdat er niet voor de bestelde 4 personen was geleverd. Helaas was dit niet de eerste keer voor ons. Wel netjes nog wat gerechtjes na gebracht.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pan tapa tapa was erg oud. Leek wel brood van gisteren of nog ouder. Toen we belden zeiden ze: oké, ja kan weleens voorkomen. Maar ik betaal geen 3.25 euro voor een paar stukjes oud brood. De volgende keer geen pan tapa tapa meer. De rest was wel lekker.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige maaltijd gehad. Veelzijdig en puur Spaans

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bruine brood en de patatas bravas waren veel te zout. De stukjes mozerella en tomaat op de spiesjes worden steeds kleiner. Verdere kwaliteit was zoals we het gewend zijn.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Erg lekker en ruim voldoende voor zes personen! Van alles wat, heel compleet. Begin van de middag besteld voor 19:00 die avond en het was stipt op tijd. Nog goed heet ook. Dit gaan we zeker vaker doen. Hier kun je niet tegenaan koken!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten, leuk ook dat er een verrassingsmenu bestaat , en een gratis tapa..... Oh ja wat mij ook erg aantrok was de korting. Ook fijn dat ik mijn cadeaubon kwijt kon. Goed verpakt allemaal, zeker voor herhaling vatbaar, kortom Top!! Bezorgen was niet van toepassing.(vandaar die ster)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang en de helft lag op de kop in de tas. Het was op zich zelf wel lekker.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis tapa heerlijk Kipspiesjes niet echt warm Carpacio veel vet slierten erin Tonijnsalade top

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt netjes op tijd klaar en lekker.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel zoals altijd!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en nu met nieuwe producten. Vis kerrie viel tegen.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Fantastisch. Enige puntje is dat er voor 4 personen iets meer brood bij kan. Nu hadden we 1 zakje en we hebben wel eens met 2 personen 2 zakjes brood er bij gehad. Mooi op tijd geleverd, we hebben weer gesmuld!

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten werd prachtig op tijd gebracht. Het was nog goed warm en we konden zo het buffet inrichten. De jarige vond het helemaal top en het smaakte heerlijk. Kortom Tapa Tapa heeft het feest mooi opgesierd. onze hartelijke dank

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakjes met warme tapas waren op zijn kant in de tas geplaatst met als gevolg dat de rode saus van het lamsstoofpotje zich over het hele tasje verspreid had. Wat een bende. Bovendien zat bij de nachos met guacamole geen guacamole. Het piepkleine beetje slagroom uit een spuitbus was volledig ingezakt tegen de tijd dat ik aan het dessert toe was. Hier bestel ik voorlopig niet meer.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was heel goeden we kregen meer dan verwacht. We hebben er 40 minuten op moeten wachten, maar het was dan ook een vrijdag avond. De bezorger was ook erg vriendelijk.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 10 personen besteld. Werd netjes op tijd bezorgd. Heerlijke combi van diverse gerechtjes. Goed verpakt en nog voldoende warm. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goede afwisseling.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten, goed op temperatuur. en snel bezorgd!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima en erg lekker

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken. En met opmerkingen of vragen gebeurd niks. Tapa tapa is een prima restaurant als je er op locatie gaat eten. Maar voor bezorgen zeker niet aan te raden. Jammer

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Top, maar de Costillas (spare-ribs) kunnen beter van de kaart halen, niet te vr... .De Cabrales Picas was ontzettend grof gesneden en in een schaaltje gepleurd. Bestelde Pollo al ajillo, maar kregen kipkluifjes, welke ontzettend verbrand waren. De knoflooksaus zat er ook niet bij. Dit zijn wij niet gewend van TapaTapa, komen en bestellen hier al vanaf het begin. Misschien dat jullie een eindcontroleur moeten aan stellen, verbrand vlees KAN ECHT NIET.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk en snel gebracht

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten was kwalitatief goed en gevarieerd. Geen standaard tapas eten. Voldoende per persoon.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een hele slechte start (ze waren ons vergeten) werd alles prima (warm en met extra's) bezorgd. Wij hebben genoten. Bedankt voor de wijn.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Goed en snel. Tip verbetering; graag ook bezorgen in bunnik.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle tapashapjes waren geplet, de warme waren lauw, zeer slordig (op zijn kop) verpakt en de gevulde champignons waren minuscuul zo ook de gefrituurde spinazie met geitenkaas.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het verrassingsmenu met onze gasten, het was heerlijk!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel, en de cheesecake was super lekker!

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect op tijd. Eten was heerlijk. Goed verpakt, bleef warm en geen geknoei. Vanwege persoonlijke smaak voorkeur van de kruiden een ster minder.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb nog nooit iets bij u besteld

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer geweldig gegeten!

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd prima. Lekker vers stokbrood met dip. Jammer dat het blikje cola light van 2 euro raar smaakte en bij nadere inspectie bijna een jaar over datum was.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij gaan dit niet nog n keer bestellen ( verrassingsmenu). De tapas was lauw en overgrote deel niet heel lekker. Salade met veel mayonaise, kip te weinig gekruid, gevulde eieren totaal uit verhouding gevuld, visspies zonder smaak, aardappels magnetrongaar, etc. Kroketjes en cheesecake waren lekker.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig lekker zoals altijd

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er keurig uit.bestelling op tijd geleverd. Een ding vonden wij niet lekker hoewel het er uiterlijk goed uit zag, de serranoham.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties ruim. Genoeg te eten. Goede variatie in verrassingspakket en smaakvol. Helaas aardappelen te droog en het warme eten niet warm genoeg.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was alles, niets viel tegen, we hebben genoten

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het witte brood van de pan tapa tapa een beetje droog alsof het oud was. En de asperges waren er maar zes ( hele dunne) dat is wel erg weinig voor wat je betaald het vlees was wel genoeg en heerlijk bezorger en bezorgtijd ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg tevreden, maar dit keer minder. Aioli en tapenade misten en brood was niet vers. Salade was ook niet van goede kwaliteit.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op woensdag 5-april-2017 voor het werk 4 menus voor 8 pers besteld (vlees-vis-vega-gemengd). Sochtends al doorgegeven via de site en om 18uur werd het keurig geleverd. Van alles voldoende en het was zalig! we hebben zitten smullen.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer dat we dit lieten bezorgen ......heerlijk gegeten en werd op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat wij bestelden, dus afwachten maar. Het was prima verzorgd, ook de warme gerechten we hebben zitten smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Netjes op tijd bezorgd en alles goed verpakt! Ook de opmerkingen goed behandeld. Erg tevreden!

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch op vrijdagavond toch snelle bezorging. We hebben heerlijk gegeten. Bedankt

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prima prima! Leuk dat er geluisterd wordt naar je opmerking (wij houden van kaas). En perfect op tijd geleverd. Kortom een super maaltijd!!

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In principe lekker gegeten. Geen klachten over kwaliteit oid. Helaas duurde het heel lang voor het eten er was, maar daar kregen we heel lief een fles wijn voor als excuus. Bij het uitpakken van de bakjes bleken de dadels (3x) niet bezorgd, in plaats daarvan hadden we wel 4 bakjes die niet bij onze bestelling hoorden. Dus ergens zal nog wel iemand teleursgesteld geweest zijn over het ontbreken van gerechtjes.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op de afgesproken tijd kwam het eten. De warme gerechten waren prima warm, alles smaakte heerlijk, en het stond erg gezellig op tafel met zoveel verschillende schaaltjes. Complimenten.

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat in tegenstelling tot eerdere bestellingen nu de warme gerechten lauw waren.

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje later dan besteld konden we daarna heerlijk thuis in het zonnetje in de tuin met een eigen flessen wijn genieten van de tapas. Niet heel bijzonder, gewoon prima en lekker.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk! De bezorging was te laat en dat hebben we al vaker ervaren. Dat is wel een minpunt maar de kwaliteit van het eten maakt veel goed.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde erg lang. Bij bestelling 18.00 uur aangegeven als tijd. Om 18.35 kwam de bestelling eindelijk. Eten was lekker. Toetje erg klein voor deze prijs. Voor ons de laatste keer dat we hier besteld hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig lekker zoals altijd

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect, maar duurde wel lang. Ruim een uur op gewacht.

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service, snelle levering en heerlijk eten.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel gebracht en t was weer heerlijk

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker gegeten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gezellig om zo thuis tapas te eten. Tapa tapa heeft het begin van ons avondje top gemaakt! Gr brikkie

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, snel bezorgd helemaal top

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De genoten maaltijd was wel aardig maar zeker niet bijzonder, voor 3 volwassen personen ook te weinig. Patatas brava ongeveer 400 gram. Salade geitenkaas was niet eens te delen met 3 personen. We bestelde het verassingsmenu 8 koude en 8 warme tapas, vervolgens krijgen we 3 bakjes drumsticks. Wij dachten 8 verschillende warme tapas. De temperatuur van de warme tapas was lauw. Voor 37.50 hadden wij meer verwacht. Voor ons niet voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Keurig op tijd bezorgd en zeer smakelijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en gevarieerd tapas assortiment voor 4 personen. Prijs / kwaliteit-verhouding zonder meer goed. Eten iets aan de zoute kant als enige aandachtspunt. Bezorging redelijk op tijd. Voorts zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker en eigenlijk is het altijd goed! Gisteravond om tien voor sluit besteld, het was er hartstikke snel maar ook echt goed warm en met zorg bereid, supervers stokbrood en dat aan het einde van de dag! Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel uitgebreide en smakelijke tapas en heel erg snel bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorg Makkelijk en lekker

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en alles weer even heerlijk! Een prima start van het weekend

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, lekker gegeten!

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, het was er erg snel, alles prima in orde

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Bezorging sneller dan verwacht. Misschien is een tijdsindicatie in de bevestigingsmail wel een toevoeging.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel tevreden geweest over Tapa Tapa, deze keer minder helaas....warme gerechten lauw/koud en het brood zat er niet bij...lastig als je ook kaasfondue besteld hebt. Koude gerechten wel ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle nette verzorging. Helaas wordt er af en toe wel wat vergeten mee te leveren. Zoals het brood of de toppings van het brood. Maar kwaliteit is Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen met regelmaat tot grote tevredenheid. De patatos bravos blokjes mogen wel wat groter.